شهرستان ماکو
گردشگری، صنعت و معدن و فرهنگ و هنر مزیت های گردشگری این شهرستان هستند که باید با استفاده از این ظرفیت ها در راستای توسعه منطقه گام برداشت. این شهرستان با سرمایه گذاری در این سه بخش می تواند وارد فضای رقابتی با سایر شهرها شده و گام های اساسی در راستای توسعه اقتصادی بردارد.
گردشگری
به دلیل وجود یک اثر جهانی و بیش از 160 اثر مختلف در زمینه میراث فرهنگی، طبیعی و ملی در این شهرستان، صنعت گردشگری از مهمترین محورها و رکن توسعه پایدار این شهرستان به شمار می رود. با توجه به توانمندی های تکاب در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و وجود مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان به عنوان چهارمین اثر ملی کشور در فهرست جهانی سازمان یونسکو، با برنامه ریزی مطلوب و مدون می توان به صنعت گردشگری در تکاب و ایجاد تولید و اشتغال و فعالیت های اقتصادی در این بخش رونق بخشید.
چمن متحرک چملی ،تخت سلیمان و حتی آبگرم احمدآباد که چیزی از سرعین اردبیل کم ندارد می تواند با حضور سرمایه گذاران به رونق و شکوفایی برسد.
معدن
به وجود فعالیت ۲۱ معدن سنگ از بین ۵۹ معدن موجود در تکاب معادن طلای تکاب با تولید ۱۴۰ تن، ۴۰ درصد ذخیره انباشت طلای کشور را بهخود اختصاص داده است.
کشاورزی، دامداری و زنبورداری
این شهرستان دارای ۲۰۰ هزار دام سبک و سنگین، 6 هزار کندوی عسل بوده و مهمترین صادر کننده ژل رویال سنتی است.
با جذب سرمايه گذار و شناسايي ظرفيتها و پتانسيل هاي بخش كشاورزي ميتوان ضمن اشتغالزايي ميزان درآمدزايي اين بخش را تا سطح قابل توجهي افزايش داد. استفاده بهينه از منابع آب و خاك و تقويت و گسترش زيربخشهاي بخش كشاورزي از جمله دامپروري و مرغداري از مهمترين عوامل توسعه اين بخش در تكاب است. ايجاد صنايع وابسته به بخش كشاورزي، بهسازي دامداري هاي سنتي، توسعه دامداري هاي صنعتي، ايجاد مرغداري هاي گوشتي و سايت هاي دامپروري و گلخانه اي را از راهكارهاي توسعه بخش كشاورزي تكاب دانست.
دیدگاهتان را بنویسید